Originele geboortekaartjes

Geboortekaartjes met thema's als met uilen, poppetjes en dieren

Originele geboortekaartjes met uilen, vogels, vos of schaap. Jojojanneke heeft de leukste kaartjes verdeeld in verschillende thema's:

geboortekaartjes vogels en uilen
geboortekaartjes dieren
geboortekaartjes poppetjes
geboortekaartjes naam

Ben je op zoek naar geboortekaartje met een uil of vos, kijk dan eens bij onderstaande collecties:


geboortekaartjes met vogels en uilenGeboortekaartjes met vogels en uilen

Geboortekaartjes met vogels uilen blijven populair en hip. Jojojanneke heeft een ruime collectie met deze vrolijke diertjes. Er zijn diverse ontwerpen voor zowel jongens als meisje. Ben u in verwachting van een tweede of misschien wel 3e kindje? Voeg extra uilen toe om zo het hele gezin af te beelden op het geboortekaartje. Hoe leuk en origineel is dat.


geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes dieren, met lieve hertjes en stoere vossen

Dieren blijven hip op een geboortekaartje, lieve hertjes met hartjes voor een meisje met een achtergrond van bomen en bloemen. Of een stoere vos voor een jongen met een vintage achtergrond. Er is voor ieder wat wils. Ook heel origineel is het walvis geboortekaartje, waarbij zowel vader, moeder en baby walvis op het ontwerp staan.


geboortekaartjes poppetjes

Geboortekaartjes poppetjes, superman, roodkapje of een robot

Vrolijke geboortekaartjes met een illustratie van een poppetje, zoals bijvoorbeeld, roodkapje, superman of een babuschka. De illustraties op het geboortekaartje zijn vrolijk, hip en lief. Een stoere robot of een vintage superman voor een jongen of een lief prinsesje of een vrolijk roodkapje voor een meisje.


naam geboortekaartjes

Geboortekaartjes waarbij de naam centraal staat

Als jullie kindje geboren is ben je als ouders natuurlijk supertrots en blij en wil je zo snel mogelijk iedereen laten weten dat jullie zoon of dochter geboren is. Geboortekaartjes waarbij de naam van de baby centraal staat op de voorzijde zijn erg leuk en het is gelijk duidelijk wie er geboren is. We hebben ze in diverse stijlen als stoer met krijtbord, hip met kraft of vintage.