Kraamborrelkaartjes

Bijpassende kraamborrelkaartjes en babyborrelkaartjes bij de geboortekaartjes, handig om extra informatie op te zetten, zoals een babyborrel, kraamborrel of doop.
De Kraamborrelkaartjes en babyborrelkaartjes zijn 10cm x 10cm en beide zijde zijn bedrukt. 

Staat het kraamborrelkaartjes of babyborrelkaartje wat past bij jullie geboortekaartje er niet tussen? Laat het ons weten en we maken een passend kraamborrelkaartje.

De kraamborrelkaartjes en babyborrelkaartjes zijn 10cm x 10cm en kunnen alleen in combinatie met geboortekaartjes besteld worden.


Een kraamfeest of babyborrel geef je om de kraamvisite in een keer te ontvangen, opa's, oma's e familie zijn uiteraard al geweest, maar willen natuurlijk ook graag naar het kraamfeest komen.
Voor collega's, buren, vrienden, kennissen, mensen van de sportvereniging is het handig om deze allemaal tegelijk te ontvangen op een kraamfeest of babyborrel.
Niet iedereen wil een kraamfeest of babyborrel geven, misschien vind je het wel leuker om iedereen apart persoonlijk thuis te ontvangen.
 

organisatie kraamfeest of babyborrel

Wil je je kraamfeest of babyborrel graag helemaal zelf verzorgen? Je kan het ook overlaten aan iemand anders.
Het is best veel werk, zorg dat je zoveel mogelijk regelt tijdens de zwangerschap, na de bevalling kan je minder tijd hebben, dan je van tevoren verwacht had.
Denk alvast na, waar je het kraamfeest of babyborrel wilt houden? Thuis of op een andere locatie? Wie wil je uitnodigen en welke datum?